Vi glæder os og er så klar til en ny sæson med opstart i uge 38. Vores dygtige instruktører og hjælpere står klar til at tage imod nye som “gamle” medlemmer.

Alle er velkommen til gymnastiksæsonen i Højen.

Vi tilbyder i år 4 børnegymnastikhold og 1 Junior hold.
Forældre/barn, Krudtugler, Spilopper, Turboholdet og Junior Mix.

Til de voksne tilbyder vi to hold.

Vi har prøvet at ramme så mange som muligt, så der er noget for alle der har lyst til at være en del af gymnastiklivet i Højen.

Se meget mere under holdbeskrivelserne.
HUSK at vi altid har 2 prøvegange inden man skal tilmelde sig. Så kom gerne ned og prøv de forskellige hold og hils på instruktørerne og hjælperne.


Reservér allerede nu følgende datoer til forårsopvisningerne (der kan se ændringer):
Forårsopvisning i DGI huset søndag d. 6/3 -21
Lokalopvisning i Multihuset lørdag d. 20/3 -21

Det er af stor betydning for både gymnaster og vores instruktører, at man bakker op om disse to arrangementer. Det er at betragte som “finalen” på en aktiv gymnastiksæson, opvisningen bliver ikke det samme, hvis man mangler 1/3 af holdet.


Skulle der være spørgsmål ang. hold, betaling, hvordan man bliver frivillig i HGU, kommer i udvalget eller andet er man altid velkommen til at kontakte en fra gymnastik-udvalget.

Vi følger selvfølgelig alle retningslinjer i forhold til Covid-19 og beder alle medlemmer/brugere af huset om at følge retningslinjerne og benytte de spritdispensere/håndvaske der er i Multihuset inden man går ind og ud. Så vi passer bedst muligt på hinanden. Ved sygdom, eller symptomer bedes man blive hjemme. Vi, hjælpere og instruktører sørger for at rengøre alle redskaber før og efter brug, så vi alle kan bruge dem.


Vi er klar så kom bare ned og vær med.

Velmødt.